اطلاعات ایزو


نام دوره : ایزو تجزیه تحلیل خطر ، کنترل و نقاط بحرانی HACCP

هزینه دوره: 38000000 تومان



ایزو تجزیه تحلیل خطر ، کنترل و نقاط بحرانی     HACCPتجزیه و تحلیل خطر وکنترل نقاط بحرانی استاندارد HACCP برای سازگاری شما با قوانین ملی یا بین‌المللی ایمنی غذا مهم است. این استاندارد یك ابزار مدیریت ریسك فراهم می‌كند كه از سایر استانداردهای سیستم‌های مدیریت صنایع غذایی– مثل ایزو22000– پشتیبانی می‌كند. HACCP فرایندهای تولید خوب برای بخش غذا را مشخص كرده و برای مشاركت در تجارت بین‌المللی مفید است. این استاندارد به‌ویژه برای تولیدكنندگان، سازندگان، صنایع فراوری، و خدمات غذایی مفید است. HACCP چیست؟ از این ابزار مدیریت ریسك برای مدیریت ریسك‌های ایمنی غذا استفاده می‌شود یك سیستم HACCP به شما امكان می‌دهد تا خطرات را شناسایی كرده و كنترل‌هایی برای مدیریت آنها در زنجیره تأمین تولید خود ایجاد نمایید. این استاندارد شامل مقتضیات «كمیته تغذیه كدكس» (CACC) كه توسط سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و كشاورزی ملل متحد به‌منظور یكی كردن استانداردها، دستورالعمل‌ها، و آیین‌نامه‌های بین‌المللی غذا برای انجام تجارت تنظیم شده می‌باشد. از این استاندارد می‌توان برای پشتیبانی مقتضیات استاندارد مدیریت، مثل ایزو22000 (مدیریت ایمنی غذا) استفاده نمود. مزایای HACCP چیست؟ • پیاده‌سازی كنترل خطرات و ایمنی غذا در سطح بین‌المللی • ایجاد اعتماد در باب كنترل‌ها برای تولیدكنندگان، سهامداران، و تأمین‌كنندگان • همراستا كردن HACCP با ایزو22000 به‌منظور بهبود سیستم‌های مدیریت ایمنی غذا • مدیریت مؤثر خطرات ایمنی غذا در زنجیره تأمین • بازنگری و بهبود مداوم سیستم شما برای حفظ كارآمدی آن اخذ ایزو haccp به این مفهوم است که سازمان یا شرکت مربوطه یک توافق بین المللی را قبول کرده است که طی این توافق تجزیه و تحلیل خطرات و کنترل نقاط بحرانی سیستم ایمنی غذایی مورد بررسی قرار می گیرد .در این گواهینامه ایمنی مواد غذایی از نظر میکروبیولوژی مورد تحلیل قرار گرفته و کل ریسک سلامت مواد غذایی برطرف خواهد شد.

برای دریافت ایزو تجزیه تحلیل خطر ، کنترل و نقاط بحرانی HACCP

شما میتوانید مشاوره رایگان گرفته، سپس سفارش خود را به صورت آنلاین ثبت نمایید و گزارش استقرار سیستم های خودآموز را آپلود نمایید، ممیزی و مستندات توسط مرکز رشد انجام میگیرد و ایزو به شما اعطا می گردد.