اطلاعات ایزو


نام دوره : ایزو سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000 : 2005

هزینه دوره: 38000000 تومان



این یك استاندارد بین‌المللی است كه مقتضیات یك سیستم مدیریت غذا را در سازمان‌های موجود در زنجیره غذایی از «مزرعه تا چنگال» تحت پوشش قرار می‌دهد. این یك استاندارد بین‌المللی است كه برای هر فعالیت در زنجیره غذایی، شامل سازمان‌های تولیدكننده تجهیزات، مواد بسته‌بندی، عوامل تمیزكننده، افزودنی‌ها و مواد متشكله مناسب است. ایزو 22000 نیز مثل ایزو9001، برای یكپارچه‌سازی سیستم مدیریت شركت‌ها و سیستم مدیریت ایمنی غذای آنها مناسب است. این استاندارد، عناصر كلیدی را برای تأمین ایمنی غذا در زنجیره غذایی تركیب می‌كند از جمله: • ارتباط فعال • مدیریت سیستم • كنترل خطرات ایمنی غذا از طریق برنامه‌های پیش‌نیاز و طرح‌های HACCP • بهبود و به‌روزرسانی دائم سیستم مدیریت ایمنی غذا مزایای ایزو22000 • معرفی فرایندهای شناخته شده بین‌المللی در كار شما • ایجاد اعتماد برای تأمین‌كنندگان و سهامداران در كنترل خطرات توسط شما • محقق ساختن كنترل خطرات در زنجیره تأمین شما • ایجاد شفافیت در پاسخگویی و مسئولیت‌ها • بهبود و به‌روزرسانی مداوم سیستم‌های شما اخذ استاندارد ایزو 22000:2005 ISO باعث می شود سازمانها در رابطه با مدیریت ایمنی مواد غذایی به روز باشند و از جدیدترین روشهای این گواهینامه استفاده کنند تا در حفظ سلامت مواد غذایی کوشا باشند. پس می توان گفت این گواهینامه برای دنیای امروز واقعا کارایی بسزایی خواهد داشت.زیرا سلامت افراد جامعه در گرو رعایت موارد ایمنی برای مواد غذایی می باشد.

برای دریافت ایزو سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000 : 2005

شما میتوانید مشاوره رایگان گرفته، سپس سفارش خود را به صورت آنلاین ثبت نمایید و گزارش استقرار سیستم های خودآموز را آپلود نمایید، ممیزی و مستندات توسط مرکز رشد انجام میگیرد و ایزو به شما اعطا می گردد.