اطلاعات ایزو


نام دوره : ایزو مدیریت بهداشت محیطی و تجهیزات فرآوری غذایی و دارویی ISO GMP: 1999

هزینه دوره: 38000000 تومان



GMPایزو مدیریت بهداشت محیطی و تجهیزات فرآوری غذایی و دارویی     ISO GMP: 1999 مخفف ( Good Manufacturing Practices) وبه معنای ” روشهای خوب ساخت” میباشد که از جمله استاندارد های پیش نیازی در برقراری سیستم های بهداشتی مدرن مانند HACCP و ISO 22000 محسوب میگردد. مبانی GMP با تمرکز بر سا ختارهای محیطی ونیز لوازم وتجهیزات مورد استفاده در فرآوری غذا، دارو ومواد افزودنی، راهکار عملی مناسبی را در ارتباط ویژه با نوع فرآوری و به منظور رسیدن به یک زیر ساخت مناسب ارائه میدهد. اصول GMP میتواند به عنوان ابزار پایش در ارزیابی سطح بهداشتی زیر ساخت های مرتبط با فرآوری محصول در سازمان های فعال در حیطه مواد غذایی، دارویی مواد افزودنی به کار گرفته شود. متاسفانه بسیاری از کارخانه‌های فعال در ایران بدون رعایت اصول یادشده ساخته شده و تعداد بسیاری نیز در حال ساخت است که اصول GMP در ساخت این کارخانه‌ها اصلا و یا تا حد زیادی رعایت نمی‌شود. این اصول در کارخانه‌های مختلف مثلا کارخانه‌های نوشابه‌سازی، صنایع لبنی و صنایع فراورده‌های گوشتی و…متفاوت است و باید توسط کارشناسان خبره در این‌گونه کارخانه‌ها پیاده و اجرا شوند. قبل از اجرای سیستم HACCP و استقرار آن در کارخانه‌ و اخذ مدرک باید فونداسیون و پایه را بنا نهاد که GMP نام دارد. GMP موارد زیر را شامل می‌شود EC 93/43 Codex 97/13 مقررات فضای هر محصول ایزو مناسب است برای: صنایع غذایی

برای دریافت ایزو مدیریت بهداشت محیطی و تجهیزات فرآوری غذایی و دارویی ISO GMP: 1999

شما میتوانید مشاوره رایگان گرفته، سپس سفارش خود را به صورت آنلاین ثبت نمایید و گزارش استقرار سیستم های خودآموز را آپلود نمایید، ممیزی و مستندات توسط مرکز رشد انجام میگیرد و ایزو به شما اعطا می گردد.