اطلاعات ایزو


نام دوره : ایزو ایمنی و سلامت مواد غذایی ISO SFBB :2015

هزینه دوره: 38000000 تومان



ایزو ایمنی و سلامت مواد غذایی     ISO SFBB :2015استاندارد SFBB (ایمنی مواد غذایی) SFBBیک استاندارد ساده و فراگیر برای ایمنی و سلامت مواد غذایی است که در سال ۲۰۰۶ توسط آژانس استانداردهای غذایی انگلستان (FOOD STANDARDS AGENCY) طراحی و در سال ۲۰۱۰ ترجمه و گردآوری شده است. استاندارد SFBB ویژه فست فودها، رستورانها، رستوران هتل ها، کترینگ ها، کافی شاپ ها، قنادی ها، مراکز تهیه غذا، تولیدکنندگان غذاهای آماده و توزیع کنندگان مواد غذایی می باشد. این استاندارد نسبت به سایر استاندارد های ایمنی غذا که در اکثر مواقع با شرایط و امکانات واحد های کوچک صنفی تولیدو طبخ مواد غذایی تناسب ندارد، تفاوت ها ی بارز و قابل توجهی دارد ، ازجمله: – ساده و برای همه با حداقل آموزش ها قابل فهم است . – نیاز به پرداخت هزینه های سنگین برای اجرای شرایط بهداشتی ندارد یا به عبارتی دیگر حداقل شرایط را می پذیرد . – سریع اجرا می شود و به سرعت قابل استفاده است . – مدت زمان مشاوره و آموزش و اجرای آن بین ۱ تا حداکثر ۳ ماه است . – نیازی به مستندسازی ، تایپ و تکثیر مدارک و فرم ها ندارد. – قابلیت ممیزی و ارزیابی به صورت داخلی توسط مرجع اروپایی –SFBB انگلستان- را دارد . – هزینه های مشاوره و صدور گواهینامه آن ، پایین و ناچیز است . – این استاندارد قابلیت ثبت به صورت داخلی –Home Certification– دارد . اصول این استاندارد چیست ؟ این استاندارد بر پایه اصول بسیار ساده و پایه ای ایمنی و بهداشت مواد غذایی طرح ریزی شده است . این اصول عبارتند از : جلوگیری از آلودگی متقاطع Cross Contamination تمیز و ضدعفونی کردن صحیح Cleaning سرد کردن صحیح Chilling پختن و گرم کردن صحیح Cooking

برای دریافت ایزو ایمنی و سلامت مواد غذایی ISO SFBB :2015

شما میتوانید مشاوره رایگان گرفته، سپس سفارش خود را به صورت آنلاین ثبت نمایید و گزارش استقرار سیستم های خودآموز را آپلود نمایید، ممیزی و مستندات توسط مرکز رشد انجام میگیرد و ایزو به شما اعطا می گردد.